Ent-tu taisi kirjoitella joku aika sitten valmistavansa riisisuklaan itse suklaasta ja riisimuroista.En ollut aikaisemmin itse kokeillut sitä vaan olin tehnyt aina ennen riisisuklaat kookosrasvasta,riisimuroista,kaakaojauhoista ja tomusokerista.Nyt kun kaapista löytyi pandan maitosuklaata melkein täysi levy(vain hiiri oli nakertanut kulman pois..kröhöm hiiri..näin aina selitän miehelle suklaan katoamisen)niin päätin kokeilla.

Minun riisisuklaaseeni tuli:

1 levy pandan maitosuklaata

4-5dl riisimuroja

Suklaan sulatus mikrossa.Riisimurot sekoitetaan sulaneeseen suklaaseen ja kaadetaan valmis seos muotteihin.Itse käytin Ikean palapeli jäämuottia.Laita jääkaappiin jähmettymään.

 

 

Ihanaa oli!Olisi voinut syödä kaiken kerralla!