Vikoina lomapäivinä tuli laitettua ruokaa nyt syksyn sadosta ja kaikesta uudesta ja tuoreesta. Tässä muutamia kuvia siitä mitä ollaan tehty.

 

Saatiin tosiaan kesäkurpitsaa miehen isältä, oli sitä saanut eikä heidän tullut käytettyä, raastoin sitä porkkanan kanssa ja siitä tuli raikas lisukesalaatti.

Esim pinaattilättyjen kanssa :) (lätyt tosin kaupasta..)

Sitten saatiin myös chilejä, laitoin kasvissosekeittoon tuon ison ja sopi sinne tosi hyvin!Eikä tullut liian tulistakaan mutta antoi hyvin potkua.

Tässä vähän kasvissosekeittoaineksia :) laitoin tosin myös perunaa, ja tosiaan vain yhden chilin ja pari kynttä valkosipulia, en suinkaan kaikkea :)

Ja valmis keitto, tuli tosi hyvää. Tuo vihreä silppu tuolla on siis persiljaa, oli kiva kun oli kaikki mausteet kerrankin tuoreita!

Sitten tehtiin karjalanpaistia tiistaina, tuli ihan tajuttoman hyvää! (kuten aina) mies sano et tätä vois syödä vaik joka päivä.. :)

Lisukkeeks tein avomaan kurkuista tälläset nopeet "hölskytyskurkut", elikkä siis vähän etikkaa ja sokeria,suolaa ja tilliä tuoreiden kurkkujen kanssa sekaisin (hölskytin lasitölkissä) Olis tosin voinu olla

vielä vähän ohuempia viipaleita..Muistan kun mummo teki näitä joskus..

Tiistaina kävin myös ekaa kertaa tänä vuonna keräämässä kanttarelleja ja löysin vähän, näitä myös paistelin itselleni lisukkeeksi.

Om nom nam! :) <3

 

Ja arki alko tänään.. mut ei sillä.Oli oikeestaan ihan mukava taas palata kouluun ja nähdä koulukavereita. Vika vuosi siis käynnistyi.